Now Reading:
MilLiberty – Episode 75: Stephen Kent Hosts w/ Reason’s Andrew Heaton
Full Article 40 second read

MilLiberty – Episode 75: Stephen Kent Hosts w/ Reason’s Andrew Heaton

Play

This week on MilLiberty, Caleb is out, but the show goes on! Stephen Kent is the guest host this week and he also brings on Andrew Heaton with Reason TV to talk about politics and pop culture.

Stephen Kent is the co-host of Beltway Banthas, a podcast fusing the worlds of politics and Star Wars and how they both affect each other. He is also the Spokesperson for Young Voices, as well as a contributor for the Washington Examiner.

Andrew Heaton is a libertarian comedian and a producer at Reason TV. You can find more about him at MightyHeaton.com

2 comments

 • milliberty

  Attгactive sectіon of content. I juѕt stumbled upοn your weblog and in accesѕion capital to
  assert that I acquire in fact enjoyed account your blog pоsts.
  Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement
  you accеsѕ consistently faѕt.

 • milliberty

  Beste Kurt, Als ik u zou moeten geloven dan zijn de heiligen van de laatste eeuw (en dan spreek ik niet over de 19 andere) allemaal ondermaats in het geloof? Dat u misschien voor één of andere parochiedienst werkt, O.K. Maar als u durft te beweren dat het geloof dit of dat is, leg het ons dan uit. Vage begrippen van oudere mensen die u aanspreekt in een bejaardentehuis, tja U schrijft ; “Sorry, geef mij dan maar een goed gesprek met een jongere die oprecht gelooft. Ja, een jongere die oprecht gelooft? Wat is dat? Als ik met jongeren spreek over het geloof, dan stel ik vast dat het heel poverkes is, hoor. Ze kunnen nog eens niet de tien geboden opsommen. Nu is dat ook misschien niet belangrijk voor die jongeren? Als ze maar geloven, niet? De catechismus regeltjes enz Maar ja, als je die niet kent, waarop is hun geloof dan aan te toetsen? De zondeleer b.v., dat stelt voor hen weinig voor. Zo kunnen we ze op de proef stellen aan de hand van de Mechelse catechismus en men zal vaststellen dat die jongeren geen echt onderwijs genoten hebben. Vandaar mijn vraag opnieuw; Ja, een jongere die oprecht gelooft? Wat is dat? De moderne priesters dopen gelijk wie de dag van vandaag. Ze bekommeren zich niet meer zozeer om wat de kandidaat dopeling kent en wat hij zou moeten kennen. Geloven is een kwestie van studie en liefde tot God en de naasten, dat het ganse leven door gaat, nooit ophoud. Er is helemaal niets mis met het artikel van Andreas Nieuwland, hoor.

Input your search keywords and press Enter.